למחלבת בוטיק קטנה ומשפחתית באזור הצפון דרוש.ה מנהל.ת תפעול מתחום המזון, עם עדיפות לתעשיית החלב והגבינות.
התפקיד כולל:
• ייצור עפ"י תוכנית ויעדים- יישום תוכניות עבודה אל מול מנהלי המחלקות
• ארגון וניהול רצפת אולם הייצור
• אחריות לאיכות ובטיחות המוצר
• אחריות על מכונות ומתקני הייצור
• אחריות על איש אחזקה
• וידוא תהליכים בייצור
• תוכנית עבודה יומית פר עובד
• תיעוד ופתרון בעיות חוזרות בייצור לצורך מניעתן העתידית
• אחריות לניהול צוות עובדים וקיום ישיבות תיאום
• הגדלת תפוקת העובדים בייצור
• אחריות לשעות נוספות של עובדי הייצור
• שיקוף והתרעה על נקודות חולשה במערכת
• קשרי לקוחות וספקים
• פיתוח ויישום של פרוטוקולים לאיכות המוצרים בתהליך הייצור.
• יצירת תוכנית עבודה לטווח ארוך
• ניהול התקציב התפעולי של המחלבה, כולל תחום הייצור, תחזוקה ורכש.
• הטמעת קווי ייצור/ אריזה חדשים
• עמידה בדרישות רגולציה של המדינה והסביבה העסקית.