למחלבת בוטיק קטנה ומשפחתית בגליל דרוש.ה טכנולוג.ית מזון עם התמחות במוצרי חלב ועם יתרון לגבינות קשות.
התפקיד כולל:
- פיתוח מוצרים בהתאם להגדרות השיווק משלב הרעיון ועד להעברה לייצור
- הגדרות מפרטים למוצרים חדשים בפיתוח ותהליך ייצורם כולל ציוד נדרש ליישום הפיתוח
- הגדרת הצהרות ע"ג אריזות, רכיבים והסימון התזונתי תוך ווידוא עמידה בחוק וברגולציה פנימית
- קידום תהליכים טכנולוגיים כגון: התייעלות, חו"ג, שיפור מוצר, כשרות
- תמיכה טכנולוגית במערך התפעול ומתן פתרונות באתגרים ברצפת הייצור
- עמידה מול דרישות הרגולציה, מבדקי איכות כגון HACCP, ISO
- ביצוע בקרה על תהליכי הייצור על מנת להבטיח איכות המוצרים
- תיעוד תהליכי הייצור לשם יצירת סטנדרט, ניהול ושימור הידע של תהליכי הייצור